Čačak

2014 / Očišćeno

[wolf_col_6 class=”first”]

U okviru velike akcije prolećnog čišćenja u gradovima širom Srbije, očišćen je i uređen pešački prolaz kod Doma kulture u Čačku. Tim akcije Cif čisti Srbiju sa zidova i poda poznatog čačanskog prolaza uklonio je grafite, naslage čađi i ostale nečistoće koje su narušavale njegov izgled, a nakon temeljnog čišćenja nanesen je i specijalni anti-grafitni sloj koji će sprečiti dalje narušavanje izgleda zidova.

“Naši proizvodi su veoma efikasni kada je u pitanju uklanjanje nečistoća sa najrazličitijih površina u domaćinstvima, a sada smo pokazali da su jednako efikasni i kada ih primenimo i na površine izvan kuće. Pešački prolazi su mesta kroz koja svakodnevno prolazi veliki broj ljudi i upravo zbog toga smo i odlučili da ih u ovoj kampanji ulepšamo i očistimo i da našem brendu Cif damo jednu potpuno novu ulogu – da bude ambasador čistoće u Srbiji“, rekao je Ljubomir Milošević, direktor Unilever Beograd d.o.o. i dodao:

“Naravno, ovo je samo početak naše akcije u kojoj ćemo, pored Čačka, očistiti pešačke prolaze i spomenike kulture u još 8 gradova u Srbiji, a nadamo se da ćemo uz široku podršku i pomoć uspeti da akciju proširimo i na druge gradove i opštine.“

[/wolf_col_6]

[wolf_col_6 class=”last”]

[/wolf_col_6]